- Mobilland

Naša priča

Na temeljima znanja i dugogodišnjeg iskustva u radu sa opremom za mobilne telefone, definisali smo svoj poslovni san i osnovali kompaniju Mobilland Exclusive. Od tada koračamo sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih ciljeva vođeni ambicijom, stalnim usavršavanjem i u korak sa tehnologijom.
Da smo na pravom putu govori nam sve duža lista naših zadovoljnih klijenata koji nam se iznova vraćaju.
Mobilland Exclusive je kompanija iz Novog Sada, specijalizovana za maloprodaju i veleprodaju opreme za mobilne telefone, elektronskih cigareta i nargila. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za mobilni telefon, pa i više od toga. Posetite naš web shop ili neku od radnji u Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu.
Naš asortiman čine dodatna oprema za mobilne telefone vodećih svetskih brendova, kao i elektronske cigarete i nargile najpoznatijih proizvođača – maske i futrole, zaštitne folije, punjači, slušalice, USB i kablovi, selfi štapovi, držači, delovi za elektronske cigarete i mega popularne nargile.

Sve za vaš telefon na jednom mestu

Statistika pokazuje da preko 92% ljudi u Srbiji i oko 5 miliona u svetu svakodnevno koristi mobilni telefon. Ove pametne sprave postale su nezaobilazni deo našeg života i poslovanja, a proizvođači svakodnevno izbacuju nove modele sa mogućnostima koje su do pre par godina bile nezamislive.
Kada kupimo nov telefon, svi želimo da nam što duže traje. Zbog toga se uporedo sa tržištem mobilnih telefona, munjevitom brzinom razvijala i ponuda prateće opreme za telefone. Osnovni zadatak opreme za mobilne telefone jeste da zaštiti telefon od oštećenja i omogući da se sve njegove funkcije maksimalno iskoriste.
Imajući u vidu važnost dodatne opreme za mobilne telefone, naša misija je da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno da vaš telefon bude bezbedan i ostvari svoj pun potencijal. Pored toga našu ponudu čine nargile i elektronske cigarete – zdravija alternativa za sve koji ne mogu lako da se odreknu pušenja.
Prateći svoju viziju i moderna dostignća u svetu tehnologija i poslovanja za vas smo kreirali web shop. Sa samo nekoliko klikova, u bilo koje doba dana možete poručiti sve što je potrebno vama ili za vaš maloprodajni objekat. U najkraćem roku vaša porudžbina dolazi do vas u bilo kom mestu u Srbiji.

Kupac je glavni junak naše priče

Glavni lik naše poslovne politike je kupac. Sve je podređeno tome da njemu bude lakše i lepše. Zato sve naše proizvode možete kupiti putem internet prodavnice na našem sajtu ili prošetati do neke od naših prodavnica, da se i lično upoznamo.
Kod nas ćete pronaći sve, pa možda i ono što niste tražili i znali da vam može koristiti. Baterija vas više ne sluša, maska se pohabala ili vam je potrebno dodatne memorije? Naše ljubazno osoblje vam je na usluzi i uvek ćete dobiti stručan, ali i prijateljski savet koji će vam koristiti da rešite neki od problema sa mobilnim telefonom. Naravno, oprema za mobilni telefon, elekrtronska cigareta ili orijentalno ukrašena nargila može biti i originalan poklon, a mi ćemo vam pomoći da za sebe ili vaše najmilije izaberete samo najbolje.
Sačuvajte svoj telefon i unapredite njegove performanse opremom koja predstavlja najnovija dostignuća u svetu mobilne telefonije.

Veleprodaja opreme za mobilne telefone i elektronske cigarete

Mobilland Exclusive je uvoznik celokupnog asortimana robe za mobilnu opremu i elektronske cigarete, pa svi vlasnici maloprodaja širom Srbije mogu pronaći sve što im je potrebno za svoje radnje po izuzetno povoljnim uslovima.
Kontaktirajte nas i možemo postati vaš pouzdan poslovni partner na kojeg se možete osloniti u svakom trenutku.