Zašto je obavezno da imate masku i zaštitnu foliju za mobilni telefon?

Zamislite sledeći scenario: Dugo ste želeli neki od najnovijih modela pametnih telefona koji tek što su izašli na tržište. Konačno ga imate u rukama. Još je bolji i lepši nego što vam se činio dok ste ga posmatrali u izlogu prodavnice za mobilne telefone. Savršen dizajn, besprekorne performanse, profesionalna kamera…sve je tu za vaš novi online život.

U jednom trenutku nesmotrenosti, telefon vam ispada na pod i ekran je odjednom išaran pukotinama. Uzalud ga palite, pokušavate sve trikove – ne radi. Sledeći korak je pronalaženje servisa za mobilne telefone, a vi se od vašeg ljubimca morate rastati na kratko, a možda i zauvek.

Niste jedini. Oštećenje ekrana je najčešći kvar zbog čega pametni telefoni završavaju u servisima za popravku.  I nemojte misliti da ste nepažljiviji ili nesmotreniji od ostalih. Samo se na američkom tržištu prema nezvaničnim podacima godišnje potroši oko 35 miliona dolara na popravke kao što su ogrebotine, pucanja i druga oštećenja stakla na mobilnom telefonu.

Ukoliko vam se ne dopada prethodni scenario, stvari veoma lako mogu izgledati potpuno drugačije. Evo kako.

Maske i zaštitne folije čuvaju telefon i štede novac

Dobili ste dugo očekivani mobilni telefon. Odmah zatim odlazite u dobro opremljenu prodavnicu opreme za mobilne telefone.

Ljubazni prodavci će vas posavetovati koju zaštitnu foliju ili staklo da izaberete i osigurate ekran svog telefona od oštećenja. Takođe, tu je pregršt različitih modela futrola i maski za mobilne telefone.

Ako volite jednostavnost i bezbednost vašeg novog ljubimca vam je jedino bitna, odaberite silikonsku masku za telefon providnu ili u omiljenoj boji. A ako biste pored zaštite da dodatno stilizujete mobilni telefon, tu je veliki broj dizajniranih maski i futrola od različitog materijala, raznih dezena, boja i oblika. Možete odmah odabrati nekoliko: futrolu za svaki dan, za posao, za izlazak, superzaštitnu masku koja će maksimalno štititi vaš telefon od svih spoljašnjih uticaja.

Dolazite kući. Telefon vam slučajno ispada iz ruku. Ali, ovaj put, samo ga malo ga obrišete i nastavite da uživate u njegovim performansama.

Prodavnica opreme za mobilne telefone – samo jedan potez vas može poštedeti nepotrebnog stresa i velikih novčanih izdataka za popravku ekrana ili nedajbože kupovine novog telefona. A čak ne morate ni tražiti najbližu radnju sa dodatnom opremom za telefone. Iz omiljene fotelje, uz nekoliko klikova sve što je potrebno za zaštitu i izgled vašeg telefona možete poručiti iz web shop-a. Sve što ste poručili u veoma kratkom roku stiže na vašu adresu bilo gde u Srbiji.

Futrole i zaštitna stakla za telefon – moda i potreba

Prodavnice za opremu za mobilne telefone pune su najrazličitijih maski i futrola za telefone. Jednobojne, jednostavne, šarene, šljokičaste, sa kristalima, brendirane, tanke, debele, plastične, silikonske, kožne…sve što vam padne i ne padne napamet. Baš svako može pronaći nešto za svoj telefon.

Često se nameće pitanje da li su maske i futrole za telefon modni detalj ili potreba. A odgovor je jednostavan – i jedno i drugo.

Proizvođači danas inače mnogo više ulažu u dizajn i izgled telefona, a to prati i tržište dodatne opreme za mobilne telefone. Naravno, prioritet maskica i futrola je bio i ostao zaštita telefona, a istovremeno uz pomoć ove dodatne opreme od svog ljubimca možete napraviti i zapažen modni detalj.

Pa zašto da to ne iskoristite i svom telefonu date lični pečat!

U najkvalitetnije maske spadaju one od kompaktnog gumiranog, čvrstog polikarbonatnog i silikonskih materijala. Najnovija na tržištu je izuzetno elegantna, jednostavna staklena futrola sa magnetnim ivicama koja štiti telefon sa svih strana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *