Maske i futrole za mobilni telefon

Obucite i zaštitite svoj telefon

Preko 92% ljudi u Srbiji koristi mobilni telefon, a u svetu je taj broj uveliko premašio 5 milijardi. Mobilni telefon za većinu nas je prirodna ekstenzija od koje se ne odvajajamo ni kada spavamo. Važan deo našeg života nalazi se baš u tim pametnim spravama – društveni život, posao, a odatle dobijamo i potrebne informacije… Zato, kada kupimo novi mobilni telefon želimo da nam što duže traje i ostane očuvan, kao nov.

Era skoro neuništive Nokie 3310 već je deo istorije. Najnoviji modeli iPhone -a su debljine svega oko 7 mm. Fizička sigurnost stidljivo je ustuknula pred silnim kapacitetima i dugačkom specifikacijom.

Zbog toga su maske i futrole postale nezaobilazan deo opreme za mobilne telefone.

Spoj lepog i korisnog

Osnovna namena maski za mobilne telefone jeste da zaštite telefon od ogrebotina i oštećenja. Tako su se na tržištu najpre pojavile klasične maske koje prate veličinu i oblik telefona. Veoma brzo počele su da se proizvode maske i futrole različitih boja, oblika, dezena od raznovrsnih materijala. Proizvođači su se utrkivali da ponude što više originalnih maski, tako da su pored zaštitne uloge, maske za telefon uveliko postale i upečatljiv deo stila onoga ko je nosi.

Danas imamo nepregledan izbor maski – od standardnih, elegantnih, galmuroznih, zabavnih i duhovitih, šarenih, dečijih, do svedeno poslovnih i potpuno personalizovanih. Mnogi svetski poznati dizajneri imaju svoju kolekciju futrola za mobilni telefon. Najnoviji hit je mogućnost da sami dizajnirate ili brendirate svoju masku.

Maske za telefon kao modni detalj – pokažite svetu ko ste

Pored toga što će zaštititi vašeg ljubimca, maska vam daje mogućnost da u potpunosti izrazite svoju autentičnost. Tržište maski za telefone prati savremeni lajfstajl, pa u bogatoj ponudi svako može pronaći baš ono što mu je potrebno.

Sigurno poznajete barem jednog trapavka u svom okruženju kome telefon stalno ispada. Možda ste i sami takvi. Za nespretne vlasnike telefona koji su u svađi sa gravitacijom, pravi izbor su superotporne Secure protection maske koje će zaštititi telefon od svake nezgode. Ili skoro svake.

Ako se ne odvajate od svog telefona i online ste 24/7, tu su Air case maske za telefon sa rupicama koje omogućavaju pravilno hlađenje i tako štite vašeg prijatelja od kvara i pregrevanja.

Biznismeni i svi koji žele da ostave ozbiljan utisak na svoje poslovne saradnike i zaposlene mogu izabrati iz palete kvalitetnih, poslovno-elegantnih maski za telefon svedenog dizajna. Preklopne maske sa pregradama pružaju mogućnost da uz telefon smestite novac, dokumenta i kartice.

A kada želite da budete zapaženi i da vaša glamuroznost zablista u punom sjaju tu su šarene svetluckave maske sa šljokicama, kristalima i cirkonima.

Mobilni telefoni postali su omiljena igračka među decom od najmlađeg do tinejdžerskog uzrasta. Za najmlađe korisnike kreirane su specijalne otporne maske za telefon u veselim bojama i sa popularnim likovima iz crtaća.

Praktične i funkcionalne silikonske maske za telefon

U poslednje vreme izuzetno su aktuelne elastične silikonske maske za telefone. Postoje za sve marke i modele mobilnih telefona u najrazličitijim bojama i dezenima.

Providne, drečave, cvetne ili sa nekim drugim motivima, one su veoma pouzdane, postojane i pružaju punu bezbednost vašem telefonu. Potpuno prijanjaju za telefon, ne menjaju značajno njegove dimenzije i štite ga sa svih strana. Za to vreme vi nesmetano možete koristiti svoj telefon, jer vam je displej lako dostupan.

7 dobrih razloga ZA maske za telefon

Najnoviji modeli pametnih telefona dostižu vrtoglavo visoke cene. I pored tehnološke savršenosti, u osnovi su kruti, nefleksibilni i veoma osetljivi. Veoma je važno preventivno sprečiti da se pokvare i oštete. Zato je maska za telefon najbolji prijatelj vašeg telefona ali i budžeta.

Evo još nekoliko ubedljivih razloga da još danas nabavite jednu ili više zaštitinih maski za telefon.

  • I najjeftinija maska može uštedeti novac za eventualnu popravku oštećenog telefona ili kupovinu novog

  • Inovativni vrhunski dizajn i veliki izbor za sve modele telefona

  • Maska vaš telefon pretvara u atraktivan modni detalj

  • Mogućnost da sami kreirate masku po svom ukusu

  • Kvalitetni i izdržljivi materijali za punu bezbednost i zaštitu

  • Dobro očuvan telefon lakše i skuplje ćete prodati

  • Ukoliko nemate ideju šta nekome da poklonite – sa maskom za telefon ne možete pogrešiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *